14-04-2019
Selmer Product Presentatie

Zondag 14 april organiseert BIN/Selmer een Selmer Product Presentatie in het HKU Utrechts Conservatorium.
Florent Milhaud, Saxophone Product Manager bij Henri Selmer Paris, zal deze presentatie i.s.m. Johan van der Linden verzorgen.
|wproSelectionStart||wproSelectionEnd|
Deze presentatie vindt plaats in het kader van de Selmer Saxophone Academy 2019, maar is ook voor belangstellenden die niet aan de Academy deelnemen bijzonder interessant en gratis bij te wonen.
Tijdens de presentatie wordt verder ingegaan op de geschiedenis en ontwikkeling van de saxofoon, de verschillende modellen die Selmer in de historie heeft geïntroduceerd, de ins & outs waarmee een saxofoonfabrikant rekening moet houden bij het ontwikkelen van nieuwe instrumenten en mondstukken, de criteria die belangrijk zijn bij het selecteren van een nieuw instrument of set-up, en er is gelegenheid tot gedachtewisseling of advisering met Florent Milhaud e/o Johan van der Linden.
Deze presentatie zal Engel- en Nederlandstalig zijn, na afloop is er gelegenheid de verschillende instrumenten en mondstukken van Selmer te proberen en met elkaar te vergelijken.

Deze presentatie wordt zondag 14 april georganiseerd in het HKU Utrechts Conservatorium, Mariaplaats 28, 3511 LL Utrecht.
Aanvang 14.00 uur, einde omstreeks 16.00 uur.
Het bijwonen van deze presentatie is gratis, we verzoeken je wel van bijgaand inschrijfformulier gebruik te maken zodat we een indicatie hebben van het aantal bezoekers.
Je kan jezelf via dit inschrijfformulier aanmelden:
http://selmer.nl/beheer/machform/view.php?id=22049